‘Glasvezel snelste en meest stabiele verbinding die er is’

TriNed levert glasvezeldiensten door heel Nederland. Samen met M&M Security en JK Glasvezel heeft TriNed de handen ineengeslagen om glasvezel in het Land van Cuijk en Noord-Limburg voor elkaar te krijgen. “Glasvezel is de snelste en meest stabiele verbinding die er is”, aldus Lauran van den Bogaart, commercieel manager van TriNed.

TriNed levert bellen, internet en televisie. In die laatste discipline biedt TriNed een uniek aanbod in glasvezel: voor het ontvangen van het televisiesignaal hoeven mensen hun bekabeling in huis in principe niet te veranderen. Uniek: de aloude coaxkabel kan men blijven gebruiken, hij wordt gewoon aangesloten op glasvezel. Interactief televisie kijken is ook mogelijk: via de utp-kabel of een app.

Voor partijen als M&M Security en JK Glasvezel is TriNed een betrouwbare partner. Nadat de campagne om glasvezel in het Land van Cuijk te krijgen werd afgerond, waardoor alle woningen en bedrijven (ook in het buitengebied) straks kunnen genieten van supersnel en stabiel internet, konden de partners écht door gaan pakken.

Ook aan zakelijke klanten
Sinds 1999 levert TriNed internet, televisie en telefonie aan zowel particulieren als zakelijke klanten. Sinds 2008 doet men dit enkel nog via glasvezel opdat de afnemer de beste kwaliteit in huis krijgt. Zo is men een van de meest ervaren serviceproviders via glasvezel geworden. Voor zakelijke klanten van TriNed is er een speciaal aanbod met meer mogelijkheden en zekerheden. Met heldere en scherpe tarieven. Het serviceniveau is hoog: Er komt altijd een Tried-monteur de basisinstallatie doen. Verder is er een klantenservice in Sint-Oedenrode met een zakelijke afdeling. Ondernemers bellen direct hiernaar. Specialisten staan 24/7 klaar, ook op zon- en feestdagen. Vragen? Bel: 0880 80 3080. Standaard Service Level Agreement (SLA): tijdens kantooruren gaat TriNed binnen vier uur aan de slag met een eventuele storing.

Bellen via internet
Dankzij Business VoIP van TriNed hoeven klanten voortaan niet meer te investeren in een dure telefooncentrale. Voor een vaste prijs per maand bel je onbeperkt via internet. Business VoIP van Tried is beschikbaar vanaf één tot maar liefst honderden toestellen. Is bereikbaarheid van essentieel belang? Kies dan voor Business VoIP. Meerdere vestigingen? Koppel ze gemakkelijk aan elkaar. Binnen dit ene netwerk zijn alle onderlinge gesprekken gratis. Meer of minder medewerkers? TriNed past het eenvoudig voor je aan. De ISDN2-centrale kan worden
overgenomen. En ook een standaard PSTN-lijn is mogelijk. Televisie voor zakelijke klanten van TriNed kies je in combinatie met een Retail Connect of Off ice Connect pakket. Zzp’er, klein kantoor, groot kantoor, praktijk, sportschool of café? Voor ieder bedrijf is voordelig zakelijk televisie kijken mogelijk.

Alarm en pinnen
Het stabiele glasvezelnetwerk is dé optimale verbinding voor Alarm-Over-IP. Elke melding zonder vertraging beschikbaar voor de meldkamer. Continue monitoring van het alarmsysteem is nu voor iedereen beschikbaar! Het nieuwe netwerk maakt ook Pin-Over-IP mogelijk: zo kunnen klanten nóg makkelijker en sneller betalen via pin, ook met meerdere pinautomaten.

www.trined.nl