Netwerkorganisaties

Cubox
Cubox Businessplatform is een vereniging voor ondernemers in het MKB uit het Land van Cuijk. Tot de doelgroep behoren met name de sectoren: ambacht, bouwnijverheid, dienstverlening, klein-industrie, handel en transport.
> WEBSITE

Industriele Kring
De Industriële Kring Land van Cuijk en Noord-Limburg is een platform voor samenwerking rond vraagstukken als de noodzaak tot industrialisatie, aansluiting van scholing op de werkgelegenheid en verbetering van de infrastructuur.
> WEBSITE

Bedrijventerreinvereniging Land van Cuijk en Noord-Limburg
Deze vereniging is een initiatief van de samenwerkende bedrijventerreinverenigingen van het Land van Cuijk en de kop van Limburg. Het doel is de samenwerking tussen de bedrijventerreinen en de daarop gevestigde bedrijven te verbeteren. Dit doel willen ze mede bereiken middels een website dat dient als centraal informatiepunt met gemakkelijke diensten en informatie die van belang is.
> WEBSITE

ZLTO – Land van Cuijk Noord
De ZLTO afdeling Land van Cuijk Noord behartigt de belangen van zo’n 336 leden in de gemeente Cuijk, Mill en Sint Hubert en Grave. Deze ondernemers maken zich sterk voor een verduurzaming van de agrarische sector, door aandacht te hebben voor mens, dier, milieu en de omgeving van boeren, tuinders en buitenlui.
WEBSITE

ZLTO – Sint Anthonis
ZLTO afdeling Sint Anthonis behartigt de belangen van zo’n 390 leden. De afdeling maakt zich sterk voor een verduurzaming van de agrarische sector, door aandacht te hebben voor mens, dier, milieu en de omgeving van boeren en tuinders.
> WEBSITE

Vastgoedsociëteit LvCM Land van Cuijk & Maasduinen
De Vastgoedsociëteit LvCM vormt een brug tussen partijen, die uit verschillende vakgebieden actief zijn in de vastgoedwereld. Door middel van bijeenkomsten en excursies wordt kennis gedeeld en kunnen relaties ontstaan en onderhouden worden.
> WEBSITE

Onderneemsterren
De doelstelling van Onderneemsterren is om van en met elkaar te leren en samen te werken om zodoende persoonlijke groei en zakelijke ontwikkeling te stimuleren. Wij manifesteren ons als de netwerkorganisatie voor vrouwelijke zelfstandige ondernemers in Noordoost-Brabant en Noord-Limburg.
> WEBSITE

Platform Noordelijke Maasvallei
Het Platform Noordelijke Maasvallei wil voor eigen inwoners van het gebied, voor nieuwkomers maar vooral voor de eigen jeugd goed wonen, werken, opleidingen en leven bieden en daarmee bestaanszekerheid voor de Noordelijke Maasvallei creeëren.
> WEBSITE

Business Club JVC
Alle leden van de Business Club JVC Cuijk willen dat er in het Land van Cuijk op zo’n hoog niveau gevoetbald wordt, dat de regionale en landelijke media het over JVC Cuijk hebben. Het Land van Cuijk kan sinds 1999 voetbalvereniging JVC Cuijk naar voren schuiven en daarmee de naamsbekendheid vergroten. Het publiek en de media volgen actief de prestaties van onze vereniging.
> WEBSITE

Young Talent Group
The Young Talent Group is een bonte verzameling jonge professionals. Een multidisciplinaire netwerkgroep. Een groep ambitieuze jonge talenten uit het Land van Cuijk & Maasduinen die kennis, kunde en kracht bundelt om de regio te verbeteren en op de kaart te zetten. Samen met gemeenten en het bedrijfsleven buigen wij ons over actuele maatschappelijke thema’s en projecten.
> WEBSITE

Starterscafé Rabobank Land van Cuijk & Maasduinen
Voor startende ondernemers organiseerd Rabobank verschillende keren per jaar het Rabo Starterscafé.  Tijdens deze bijeenkomsten krijgt u tips en tools voor uw bedrijf, bezoekt u succesvolle bedrijven, krijgt u van specialisten informatie over belangrijke startersonderwerpen, wisselt u kennis uit met andere ondernemers en krijgt u de kans om te netwerken.
> WEBSITE

BNI Bordeaux land van Cuijk
Het is de missie van BNI om de leden te helpen meer omzet te verkrijgen door een gestructureerd, positief en professioneel aanbeveling marketing programma te bieden dat hen helpt om langdurige, veelbetekenende relaties aan te gaan met kwalitatief goede andere ondernemers.
> WEBSITE