Projectmanagers en architecten

Kunstenmakers?
Soms heerst het idee dat een architect vooral bezig is met het creatieve aspect van het vak. Een kunstenaar die boven de werkelijkheid zweeft. Elemans van den Hork Architecten is als vanouds een full service bureau dat vanuit zijn vezels het vak ziet als een samenhangend geheel. Kunst? Ja, maar dan wel toegepaste kunst met beide voeten in de klei.

Dat betekent dat een plan het best tot zijn recht komt wanneer de architect als bouwmeester van begin tot het eind betrokken is. Dat gaat het best wanneer hij, naast het maken van een goed en creatief ontwerp, de rationele kanten van het plan coördineert en begeleidt. En dit bewaakt op de GOKIT-aspecten; Geld, Organisatie, Kwaliteit, Informatie en Tijd.

Hoofd, Hart en Handen!
Zowel onze architecten als projectmanagers hebben een hbo bouwkunde opleiding genoten alvorens zij architectuur dan wel projectmanagement zijn gaan studeren. Wij werken in een duo van architect en projectmanager. In dit duo komen alle relevante eigenschappen bijeen. Management, Architectuur, Bouwkunde: Hoofd, Hart en Handen. Vervolgens werkt dit duo samen met opdrachtgevers, bouwpartners en andere disciplines binnen ons bureau. Denk daarbij aan BIMmodelleurs/ bouwkundig tekenaars,kostendeskundige enzovoort.

Onze processen worden fasegewijs georganiseerd. Elke fase wordt afgesloten met een overzicht gebaseerd op het GOKIT-principe. Zo bewaken we tussentijds de rationele zaken als geld en tijd. Dan komt u niet voor verrassingen te staan.

Op deze wijze kunnen wij u het beste van dienst zijn én maken wij de mooiste gebouwen.

Bart 06 53221109
www.eharchitecten.nl