Van der Hoff ICT: ‘Mogelijkheden van glasvezel optimaal benutten’

Van der Hoff ICT is sinds bijna tien jaar servic verlener voor het mkb en zzp’ers. Van een enkele werkplekinrichting tot volledige bedrijfsautomatisering. De missie: opdrachtgevers structureel en volledig ondersteunen bij de toepassing en het gebruik van ICT. “Wij zijn gericht op cloudoplossingen en bontzorgen in ICT. Als glasvezel straks operationeel is, zijn wij de aangewezen partij om diensten en producten aan te bieden die de voordelen van glasvezel optimaal benutten of ondersteunen.”

Aan het woord is Niels van der Hoff . Volgens de Boxmeerse automatiseerder is de vraag: er ligt straks glasvezel, hoe ga je daar als zakelijk gebruiker mee om? “Denk aan back-ups plaatsen in de cloud. Of werkplekken erin onderbrengen. Werken waar en wanneer je maar wilt, op elk gewenst apparaat, het kan allemaal. Als onze clouddiensten, zoals online back-up, Off ice 365 en VoIP, bieden wij aan via Van der Hoff ICT. Daarnaast is er een compleet ontzorgde online werkplek die onder de noemer ‘mijn-online-werkplek’ valt. Voordelen van het werken in de cloud zijn fl exibiliteit (een online werkplek groeit mee), efficiënter samenwerken en kostenbesparing. Niet langer dure investeringen in hardware, dankzij vaste en schaalbare tarieven.

VoIP-telefonie
“Volgend jaar gaat ISDN door KPN verdwijnen. Steeds meer bedrijven kiezen voor de overstap naar bellen via VoIP, dus via een kwalitatieve internetverbinding. Hierdoor is men niet meer afhankelijk van een telefooncentrale op een bepaalde locatie. Een nummer is daardoor ook thuis of onderweg bereikbaar. Investeren in een dure telefooncentrale is met VoIP-telefonie bovendien niet meer nodig. Daarnaast zijn de gesprekskosten lager dan bij traditionele telefonie. VoIP telefonie is bovendien schaalbaar: je betaalt per gebruiker. Dit maakt VoIP geschikt voor zowel zzp’ers als voor mkb’ers.” Van der Hoff ICT regelt graag de overstap naar VoIP. Telefoonnummers blijven behouden en u blijft gewoon bereikbaar. De downtime bedraagt namelijk nul seconden!

Bedrijfsautomatisering
“Verder verzorgen wij uiteraard bedrijfsautomatisering, door bepaalde processen te automatiseren en vergemakkelijken met ict-oplossingen. Denk aan het koppelen van VoIP aan een database, of het onderling verbinden van programma’s om zo tot een efficiënt werkproces te komen. Een bedrijf kan geen dag zonder ict: van pc’s, laptops en printen tot Microsoft Off ice en e-mailen. In een bedrijf met meerdere mensen of meerdere locaties is een goede ict-omgeving van groot belang. Daarom nemen we graag zorg uit handen: we leveren, beheren en beveiligen de complete ict.”

“Wij bezoeken vooraf altijd de klant: ik wil graag zien hoe deze werkt en hoe de (digitale) omgeving eruit ziet. Dit alles om meer feeling met de opdracht te krijgen. We zijn een jonge club die vooruit wil, die geniet van nieuwe technieken en nog meer van het toepassen van die technieken ervan voor opdrachtgevers. Het doel is om werkprocessen te verbeteren en klanten meer uit hun werk te laten halen. Dat regelen wij: van zzp’er tot aan het grote mkb, met 250 werkplekken.”

www.vanderhoffict.nl