Logo

Gemeente bedrijfscontacten

Meer weten over ondernemen in een gemeente in het Land van Cuijk en Noord-Limburg? Neem dan contact op met de bedrijfscontactfunctionaris. Het Land van Cuijk heeft daarnaast een regiomanager in de persoon van Jeroen Beuken. Ook zijn contactgegevens zijn hier te vinden. De gemeenten Cuijk, Grave en Mill en Sint-Hubert werken ambtelijk samen in de werkorganisatie CGM. De bedrijfscontactfunctionarissen van deze organisatie hebben dezelfde contactgegevens.

RECHTSTREEKS NAAR HUN ONDERNEMERSPAGINA >

Sint-Anthonis

Ben Driessen
T: (0485) 388 864
M: 06 30159510
E: bcf@sintanthonis.nl (ook als u als ondernemer een klacht heeft)
I: https://www.sintanthonis.nlRECHTSTREEKS NAAR HUN ONDERNEMERSPAGINA >

Regiomanager Land van Cuijk

Jeroen Beuken, business developer Regioverband Land van Cuijk
M: 06 2707 3969
E: j.beuken@rlvc.nlTot de belangrijkste werkzaamheden van de Business Developer Land van Cuijk behoren onder andere de werving van (nieuwe) bedrijven die willen investeren en innoveren in het Land van Cuijk en het ontwikkelen van een juiste samenhang in de marketinginstrumentenmix. De vijf gemeenten hebben drie belangrijke speerpunten voor de business developer benoemd: het als ‘makelaar en schakelaar’ begeleiden van bedrijven en het optreden als economisch boegbeeld van de regio; het bouwen aan een professioneel en proactief regionaal accountmanagementteam; het aanzet geven voor een gezamenlijke branding van de regio Land van Cuijk. Voegen u toe aan de maillijst.

AGENDA

Hoe voer ik een 1 op 1 gesprek

sep 06

Tijd: 9:00 - 10:30

Locatie: Golden Tulip Weert

2019 | BNI Peel en Maas

De sleutel tot succes is het houden van 1 op 1 gesprekken. BNI is hier een grote in en delen hun kennis graag met iedereen.

Georganiseerd door BNI Peel en Maas

Bezoek aan Buitenplaats Zevenhutten Cuijk

sep 18

2019 | Cubox

Dit jaar brengen onze leden een bezoek aan uitvaartondernemers Piet & Bianca Schrijen.

Georganiseerd door Cubox

Jaarlijkse contactdag (alle leden met partner)

sep 27

2019 | Industriële kring

Onze jaarlijkse contactdag is weer aan de beurt, alle leden zijn uitgenodigd met hun partner. Kom gezellig langs voor een vlotte babbel.

Georganiseerd door Industriële Kring

COMPLETE AGENDA >