Logo

Adverteren

Inzaken.nl is een extra mogelijkheid voor ondernemers en bestuurders om relevante berichtgeving te delen en te lezen. Daarnaast is het een inspiratieplaats om netwerken te onderhouden en verder uit te breiden. Publicaties in het magazine worden natuurlijk ook gepubliceerd via het platform, dat daarmee een toegevoegde waarde is in de bestaande relatie met de ‘analoge’ InZaken Land van Cuijk & Noord-Limburg. Een ‘papieren’ magazine blijft een waardevol communicatiemiddel, maar dankzij de mogelijkheden van internet – en social media – ontstaan extra bewegingen. Adverteren wordt daarmee nóg aantrekkelijker!

Alles weten over de mogelijkheden voor redactionele aandacht of adverteren in In Zaken? Robert komt graag een kop koffie drinken! Neem vandaag nog contact met hem op.

Bekijk de mediaplanner alvast:

AGENDA

Hoe voer ik een 1 op 1 gesprek

sep 06

Tijd: 9:00 - 10:30

Locatie: Golden Tulip Weert

2019 | BNI Peel en Maas

De sleutel tot succes is het houden van 1 op 1 gesprekken. BNI is hier een grote in en delen hun kennis graag met iedereen.

Georganiseerd door BNI Peel en Maas

Bezoek aan Buitenplaats Zevenhutten Cuijk

sep 18

2019 | Cubox

Dit jaar brengen onze leden een bezoek aan uitvaartondernemers Piet & Bianca Schrijen.

Georganiseerd door Cubox

Jaarlijkse contactdag (alle leden met partner)

sep 27

2019 | Industriële kring

Onze jaarlijkse contactdag is weer aan de beurt, alle leden zijn uitgenodigd met hun partner. Kom gezellig langs voor een vlotte babbel.

Georganiseerd door Industriële Kring

COMPLETE AGENDA >