Logo

Uitgeverij

InZaken Land van Cuijk & Noord-Limburg is een magazine en online platform van InZaken voor ondernemers en bestuurders uit de regio. Met InZaken hebt u toegang tot alle relevantie informatie én een tool om in contact te treden met bestaande of nieuwe relaties in het directe werkgebied. Als uitgeverij laat InZaken het magazine verschijnen in een oplage van zo’n zesduizend veelal gepersonaliseerde adressen. Daarnaast verschijnt elke editie automatisch op www.inzaken.nl en wordt bovendien verspreid richting alle relevante social-mediakanalen, aangevuld met tussentijds geüploade informatie of nieuws.

InZaken ontwikkeld ook zelf nieuwe projecten. Hierbij worden verschillende partijen met dezelfde behoefte verbonden in een uitgeef project. Voorbeelden hiervan zijn het kookboek Goei Gerei. Hierin staan tientallen lekkere gerechten met een verhaal erachter. Het boek verteld de eerlijke verhalen achter de gebruikte ingrediënten, die veelal afkomstig zijn uit het Land van Cuijk.

Ook het boek Dasjemenou is hier een voorbeeld van. Deze werd uitgegeven tijdens de floriade. Het boek gaat over twee jonge dassen die opzoek zijn naar het mooiste plek in het Land van Cuijk.