Logo

Bedrijfsplatform

Inzaken.nl vormt een actuele weergave van het ondernemers- en vestigingsklimaat van de regio Land van Cuijk en Noord-Limburg. Met een kwalitatief hoogstaande nieuws- en informatievoorziening verwerft het platform een steeds prominentere rol in relevante zoekmachines. Dat verbetert de vindbaarheid van ondernemers én de regio. Met overzichten van vestigingsmogelijkheden, een ondernemersdatabase, netwerkmogelijkheden, businessagenda’s en ondernemersnieuws beoogt Inzaken.nl een dagelijkse ontmoetingsplaats te zijn van in onze regio geïnteresseerde ondernemers.

Interactief
Inzaken.nl beperkt zich niet tot dagelijkse berichtgeving, maar kent ook een interactieve aanpak door het optimaal gebruik van social media. Het magazine kent een crossmediale aanpak waarbij het via een geautomatiseerd systeem niet alleen op de website inzaken.nl verschijnt, maar ook geautomatiseerd verspreid wordt via een contentkalender naar alle relevante social-mediakanalen. Op die manier biedt Inzaken.nl bovendien een realtime weergave van het regionale ondernemersklimaat.

Vind elkaar!
Ondernemers uit de regio Land van Cuijk en Noord-Limburg, maar ook collega’s met interesse in het gebied kunnen op  www.inzaken.nl  kwaliteitsinformatie vinden. En elkaar! Een platform dat regionaal ondernemerschap verbindt en waar alle relevante informatie terug te vinden is!

AGENDA

Hoe voer ik een 1 op 1 gesprek

sep 06

Tijd: 9:00 - 10:30

Locatie: Golden Tulip Weert

2019 | BNI Peel en Maas

De sleutel tot succes is het houden van 1 op 1 gesprekken. BNI is hier een grote in en delen hun kennis graag met iedereen.

Georganiseerd door BNI Peel en Maas

Bezoek aan Buitenplaats Zevenhutten Cuijk

sep 18

2019 | Cubox

Dit jaar brengen onze leden een bezoek aan uitvaartondernemers Piet & Bianca Schrijen.

Georganiseerd door Cubox

Jaarlijkse contactdag (alle leden met partner)

sep 27

2019 | Industriële kring

Onze jaarlijkse contactdag is weer aan de beurt, alle leden zijn uitgenodigd met hun partner. Kom gezellig langs voor een vlotte babbel.

Georganiseerd door Industriële Kring

COMPLETE AGENDA >