‘Klanten nóg meer uit hun werk laten halen’

Het was alle reden voor een feest. Van der Hoff ICT is sinds tien jaar serviceverlener voor het mkb en grootzakelijk. Eind vorig jaar werd vanuit het Boxmeerse Mediaplein de overstap gemaakt naar een groter pand aan Raamstraat 4 in Boxmeer. De open dag trok maar liefst vierhonderd belangstellenden. Het inspireert de Boxmeerse automatiseerder Niels van der Hoff: “Het glasvezelnetwerk wordt momenteel in het Land van Cuijk uitgerold. De voordelen hiervan willen we met onze diensten en producten optimaal benutten. Daar plukken onze klanten de vruchten van.”

Van een enkele werkplekinrichting tot volledige bedrijfsautomatisering. De missie: opdrachtgevers structureel en volledig ondersteunen bij de toepassing van ict en het gebruik ervan. “Van der Hoff is gericht op cloudoplossingen en ontzorgen. We installeren en onderhouden bedrijfsapparatuur en zorgen voor periodieke back-ups om dataverlies tot het minimum te beperken.”

Clouddiensten
De oplossingen die Van der Hoff ICT biedt, zijn te verdelen in drie disciplines. Cloud solutions of -diensten is de eerste. Zij veranderen de markt voor ict oplossingen razendsnel, ook voor mkb’ers en grootzakelijke afnemers. “Werken waar en wanneer je maar wilt, op elk gewenst apparaat, het kan allemaal. Voordelen van het werken in de cloud zijn flexibiliteit met een online werkplek die meegroeit, efficiënter samenwerken en kostenbesparing. Niet langer dure investeringen in hardware, dankzij vaste en schaalbare tarieven. Het enige wat nodig is om te starten is een pc of laptop en een internetverbinding.”

VoIP-telefonie
“Steeds meer bedrijven kiezen voor de overstap naar bellen via VoIP, dus via een kwalitatieve internetverbinding. Hierdoor is men niet meer afhankelijk van een telefooncentrale op een bepaalde locatie. Een nummer is daardoor ook thuis of onderweg bereikbaar. Investeren in een dure telefooncentrale is met VoIP-telefonie bovendien niet meer nodig. Daarnaast zijn de gesprekskosten lager dan bij traditionele telefonie. Telefoonnummers blijven behouden. VoIP-telefonie is bovendien schaalbaar: je betaalt per gebruiker.” Van der Hoff ICT regelt graag de overstap naar VoIP. De gebruiker blijft gewoon bereikbaar: er is geen downtime!

Bedrijfsautomatisering
“Bedrijfsautomatisering verzorgen we door processen te automatiseren en te vergemakkelijken met ict-oplossingen. Denk aan het koppelen van VoIP aan een database, of het onderling verbinden van programma’s om zo tot een efficiënt werkproces te komen. Een bedrijf kan geen dag zonder ict: van pc’s, laptops en printen tot Microsoft Office en e-mailen. In een bedrijf met meerdere mensen of meerdere locaties is een goede ict-omgeving van groot belang. Daarom nemen we graag zorg uit handen: we leveren, beheren en beveiligen de complete ict.”

Jonge club
Niels van der Hoff werkt met een aanstekelijk enthousiasme. “Ik geloof in feeling met de opdrachtgever en de opdracht. Daarom bezoeken wij de klant altijd vooraf. Ik wil graag zien hoe deze werkt en hoe de (digitale) omgeving eruit ziet. We zijn een jonge club die vooruit wil, die geniet van nieuwe technieken en nog meer van het toepassen van die technieken ervan voor opdrachtgevers. Het doel is om werkprocessen te verbeteren en klanten meer uit hun werk te laten halen. Dat regelen wij: van zzp’er tot aan het grote mkb, met 250 werkplekken. Op onze nieuwe locatie is alles voorhanden om dat streven nóg meer vorm te geven. En daar hebben we zin in!”

www.vanderhoffict.nl