Uw glasvezelkennis. Partner van LVCNET en E-fiber

Sinds 2015 draagt JK automatisering actief bij aan een succesvolle glasvezelcampagne in het Land van Cuijk. Door de omvang en intensiteit van de glasvezelactiviteiten is JK glasvezel ontstaan. Doel: glasvezel bereikbaar voor iedereen. Onafhankelijk advies is daarbij de inzet van de Oploose onderneming.

JK glasvezel realiseert glasverbindingen voor zowel de zakelijke als particuliere markt, geeft onafhankelijk advies over dienstenaanbieders, ontzorgt en begeleidt klanten bij de overstap naar glasvezel, verzorgt ict-oplossingen, IPTV en clouddiensten. Verder verzorgt men WiFi, bekabeling en netwerkproducten. JK is óók thuis in VoIP-telefonie en het installeren van IP-camera’s. ‘Installatie op maat’ is dus bepaalde geen loze term.

Betrokken bij campagne en uitrol
JK glasvezel werkt als commercieel en technisch adviseur en begeleider nauw samen met de initiatiefnemers voor een glasvezelnetwerk. Ook is men als partner van E-fiber en dealer van alle providers actief betrokken bij de campagne en de uitrol van glasvezelnetwerken. Op het kantoor in Oploo is bovendien een informatiepunt ingericht voor
informatie over glasvezel.

Als partner van LVCNET biedt JK glasvezel, al vanaf het eerste uur, ondersteuning bij alle activiteiten en evenementen van LVCNET. Zo is JK bij alle spreekuren en informatieavonden aanwezig om de ambassadeurs, ondernemers en de inwoners van het Land van Cuijk te kunnen ondersteunen bij vragen en hen te informeren over wat glasvezel voor hen kan betekenen en welke pakketten voor hen interessant zou kunnen zijn.

Advies op maat
Iedere geïnteresseerde kan contact opnemen met JK. Op die manier kan men adviseren over de juiste provider met het juiste of best passende pakket en oplossing. Door het contract bij JK glasvezel af te sluiten, heeft de klant advies op maat, een lokaal aanspreekpunt, supportmogelijkheden en een optimale technische ondersteuning.

De automatiseerder uit Oploo biedt uitgebreide dienstverlenging voor netwerk- en ict-gerelateerde zaken. Daarbij kan gedacht worden aan bekabeling en eventueel benodigde hardware. Verder biedt JK vele andere (online) diensten waarvoor een goede breukband als glasvezel benodigd is, zoals VoIP-telefonie, Online Backup, Office 365, Exchange online, Remote werken, VPN, mobiel beelden bekijken van beveiligingscamera’s en andere online diensten.

Ook in Gennep en Deurne
Inmiddels is JK glasvezel ook actief voor de campagne en uitrol van een glasvezelnetwerk voor de gemeenten Gennep en Deurne. Als partner van het initiatief Gennep Glasvezel ondersteunt men ook hier ambassadeurs en inwoners bij vragen, en vervult men een informerende en adviserende rol. In de gemeente Deurne is JK als partner van E-fiber betrokken.

JK glasvezel is onderdeel van Jordans Automatisering bv, hieronder zijn ook JK Automatisering, JK EV Solutions en JK Healthcare opgenomen. Deze brede positionering geeft aan dat de ambities hoog liggen voor eigenaar Mari Jordans, welke sinds november 1992 met JK actief is in de altijd veranderende ict-wereld.

www.jk-glasvezel.nl