oktober 19, 2023
Creatief ondernemen: Het zijn horecaondernemers in hart en nieren: Yvonne en Wouter Leurs van restaurant en B&B De Vier Linden in Vlieringsbeek. Dat bleek wel toen ze tijdens de coronapandemie álles uit de kast trokken om gasten te verblijden. Het stel verkocht hun woonhuis om kosten te besparen en startten een succesvolle afhaal- en bezorgservice, autodiners en een bierbrouwerij. Rabobank hielp hen daarbij. Bij Wouter zat het ondernemende er altijd al in. ‘Hij moet bezig blijven’, zegt Yvonne. ‘Ik was 19 toen we het restaurant kochten in 2008, hij 26. De ambitie om te ondernemen, had ik toen nog niet. Dat is echt zo gegroeid.’ Vijftien jaar geleden kocht het stel De Vier Linden, toen nog een luxe restaurant. ‘Dat was net voor de economische crisis. We hoorden al snel geluiden uit het dorp: zoveel geld voor eten, dat kunnen we niet betalen. We besloten daarom óók een grand café […]








